KEDS njofton për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës

17:47 / E martë, 17 Prill 2018

 

 

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.04.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: shtrirja e përcjellësit për largpërçues.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.04.2018 në Ferizaj I 35/10 [kV] do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Banka (Kodi: 40040001) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Dëshmorët e Kombit, Spitali dhe 12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Më 19.04.2018 në Ferizaj I 35/10 [kV] do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Emin Duraku (Kodi: 40040002) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objekti banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe  Seli Palushi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

Më 19.04.2018 në Ferizaj I 35/10 [kV] do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Sherreti (Kodi: 40040003) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit dhe rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

Më 19.04.2018 në Ferizaji I 35/10 [kV] do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kinemaja (Kodi: 40040004) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: 12.Qershori (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Skënderbeu dhe Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.04.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Qyteti I (Kodi: 82000003) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 si dhe

prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.518 Ilmi Morina, rr.524 Kuvendi i Lezhës, Rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi dhe rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi i  rrjetit 2015.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.04.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Partesh (Kodi: 61066004) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cërrnica, Gumnishta dhe Vrapqiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve – testime.

2.

Më 19.04.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhani, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhitë, Isufajt, Terziajt dhe Demirët.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve – testime.

3.

Më 19.04.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV F. e radiatorëve (Kodi: 61066011) prej orës 13:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fabrika e radiatorëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve – testime.

4.

Më 19.04.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Mulliri (Kodi: 61066012) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri, Cani company.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, ndërrimi i përçuesve – testime.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.20.21.04.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet.

·         TS 10/04 kV TS. Heta (Kodi: 71075008002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe

prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS Heta.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit ajror 10 kV për implementimin e projektit  Lot 4_2017 “Blinda e Re Zhabar” në Mitrovicë.

2.

Më 19.20.21.04.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

·         TS 10/04 kV  TS Bashkimi 2  (Kodi: 71075001017 ) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe

prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS Bashkimi 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllit ajrore 10 kV për implementimin e projektit  Lot 4_2017 “Blinda e Re Zhabar” në Mitrovicë.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019 - Gazeta Infopress

Të fundit
Foto Lajm

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren për qëllime komerciale, pa miratimin e grupit medial. Çdo kopjim dhe publikim i paautorizuar paraqet shkelje të të drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale dhe si i tillë sanksionohet me dispozitat ligjore në fuqi.

E-Mail: [email protected], Tel: +386 49 102 742, +377 44 587 400