Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

17:09 / E mërkure, 14 Mars 2018

 

 

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës gjatë ditëve në vijim.

Komunikata nga KEDS:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti,

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.

Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Sharbani (Kodi: 14016003) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharbani, TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 16.03.2018 në Pr 7 110/10kV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  J34 Qagllavica 3 (Kodi: 19000034) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4,, Çagllavica,Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi,Merko komp Pezho (Arif Elshani),lagja Panorama,pjesa afër Panorama,Furra Kobake, Internation Helth Center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betonjera Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.

Më 16.03.2018 në Pr 7 110/10kV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  J31 Ndriqimi publik (Kodi: 19000031) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi public, Banesat e XBC, Motel Fontana, Betonjera Dino, Trafo Qazim Sadiku, Lagjja e Spitalit 5 dhe Hotel Internacional.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

5.

Më 16.03.2018 në Pr 7 110/10kV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  J39 Fabrika e kasetave  (Kodi: 19000039) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret, Busia Petroll.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

6.

Më 16.03.2018 në Pr 7 110/10kV do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  J41 Matiqani (Kodi: 19000041) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 8:00 deri ne ora 11:00 dhe nga ora 14:00 deri ne ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimini i shtyllave, konzollave, përçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të TM  në projektin llot 19.

2.

Më 17.03.2018 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 8:00 deri ne ora 11:00 dhe nga ora 14:00 deri ne ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimini i shtyllave, konzollave, përçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të TM  në projektin llot 19.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Gaçkes (Kodi: 40042002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.

Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Jezerci (Kodi: 40042003) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirembajtje preventive, ne daljet problematike

4.

Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Doganaj (Kodi: 40042004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubravë dhe Fabrika e Ujit Pleshinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Acetileni (Kodi: 81000001) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Pashë Tepelena, rr.Armand Pier Pailad, rr.Bajram Daklani, rr.Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), rr.Bujar Syla, rr. Çamëria, rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka (një pjesë), rr.Haki Taha, Rr.Halit Asllani, rr.Isa Boletini, rr.Ismail Qemali, rr.Jeronim Derada, rr.Marie Shllaku, rr.Musa Zajmi, rr.Nënë Tereza, rr.Qazim Bakalli, rr.Rruga Tirana, rr.Sadedin Shehu, rr.Shaban Gola, rr.Skënderbeu, rr.Tefik Çanga, rr.Xheladin Hana dhe rr.Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

2.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe rr.Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

3.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Ekektrom-Deva (Kodi: 81000003) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Abdurrahim Buza, rr.Aleksandër Moisiu, rr.Anton Qeta, rr.Asim Vokshi, rr.Avni Rrustemi, rr.Bashkim Idrizi, rr.Dëshmorët e Lirisë, rr.Faik Konica, rr.Gjergj Fishta, rr.Ilir Soba, rr.Isa Grezda, rr.Kongresi i Manastirit, rr.Korab Binxhiu (një pjesë), rr.Lidhja e Prizrenit, rr.Mic Sokoli, rr.Migjeni, rr.Orize, rr. Londra, rr. Uashingtoni, rr. Yjet e Erenikut dhe rr.Ymer Prizreni.

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

4.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

5.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

6.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  D.kab.1 Gj2 Nr:26 (Kodi: 81000006) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Linja furnizuese për NS degëzues 10kV Gjakova II.

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

7.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  D.kab.2 Gj2 Nr:27 (Kodi: 81000007) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Linja furnizuese për NS degëzues 10kV Gjakova II

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

8.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Intermed (Kodi: 81000032) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrezinë (një pjesë), rr.Skenderbeu (një pjesë), rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorët komercialë.

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

9.

Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Gjakova I (Kodi: 81083015) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Aleksandër Moisiu, rr.Anton Qeta, rr.Azem Hajdari, rr.Bashkim Idrizi, rr.Besim Bistrazhini (një pjesë), rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), rr.Elena Gjika, rr.Faik Konica, rr.Gjergj Fishta, rr.Hasan Prishtina, rr.Hysni Dobruna (një pjesë), rr.Korab Binxhiu, rr.Migjeni, rr.Nimon Ferizi, rr.Orize, rr.Rruga Londra, rr. Uashingtoni, rr.Skendërbeu, rr.Yjet e Erenikut dhe rr. Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

10.

Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Raq-Moglica (Kodi: 81083017) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Domenik Përgegaj, rr.Drenica, rr.Minatori, rr.Shote Galica, fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

11.

Më 16.03.2018 në TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Spitali (Kodi: 81083028) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali Regjional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercialë – biznese.

Arsyeja e ndërprerjes: Për riparimin/ndërrimin e ndarësit të hyrjes 10kV në daljen 10kV  Elektromotori.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë) dhe Stubëll.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike si dhe shtrëngimi i përçuesve të tensionit të mesëm në Batushë.

2.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Beci (Kodi: 80080010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

5.

Më 15.03.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Intermed (Kodi: 81000032) prej orës 9:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrezinë (një pjesë), Rr.Skenderbeu (një pjesë), Rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorë komercial.

Arsyeja e ndërprerjes: zhvendosja e rrjetit 10(20) kV.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave metalike.

2.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  F. Jeta (Kodi: 61065013) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: F. Jeta

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave metalike.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.03.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.

Më 16.03.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 16.03.2018 në TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Pasjan (Kodi: 61066013) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pasjani.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demiët.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Iper Lepenci (Kodi: 71075012) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Shupkofc do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Shala (Kodi: 71074001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fhstrat: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.

Më 16.03.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Prekazi (Kodi: 74000003) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.03.2018 në TS 35/10KV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Asllan Çeshme (Kodi: 50051002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 Korriku, Jarina nga dalja shtëpia e kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.

Më 16.03.2018 në TS 35/10KV Peja 2 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 16.03.2018 në TS 110/35/10KV Peja 1 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.

Më 16.03.2018 në TS 110/35/10KV Peja 1 do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV  Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella,Radavci,brestoviku,Dogna,Jabllanica e madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TSSH te ri 160kVA.

5.

Më 16.03.2018 në TS 110/35/10KV Peja 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Arbreshi (Kodi: 50000006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Romëve, Kulla, Hazba, Berishët, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita dhe Shkolla fillore.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.03.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

2.

Më 16.03.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

3.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Pirana  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Randobrava (Kodi: 30034010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retijë e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

4.

Më 16.03.2018 në TS 35/10 kV Pirana  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Komuna Mamusha (Kodi: 30034005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

5.

Më 16.03.2018 në NS 110/10 kV Prizreni 3  do të ndërprehet.

Dalja 10 kV  Shkolla Normale (Kodi: 30033004) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i TMRR-ve ne TS TUSUS III

6.

Më 19.03.2018 në NS 110/10 kV Prizreni 3  do të ndërprehet.

Dalja 10 kV  Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Gurishti, Petrovë dhe Lagjja Arbana.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i TMRR-ve në TS Tusus III.

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019 - Gazeta Infopress

Të fundit
Foto Lajm

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren për qëllime komerciale, pa miratimin e grupit medial. Çdo kopjim dhe publikim i paautorizuar paraqet shkelje të të drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale dhe si i tillë sanksionohet me dispozitat ligjore në fuqi.

E-Mail: [email protected], Tel: +386 49 102 742, +377 44 587 400