Mohd Faiz Subri është fituesi i çmimit “Puskas Awards” për vitin 2016.

FIFA ka zgjedhur golin më të mirë të vitit, atë të Faiz Subri. Ai shënoi një super gol nga gjuajta e lirë më 16 shkurt të vitit 2016.

Faiz mposhti dy konkurrentët e tij, Marlone dhe Daniuska Rodrguez.